Daan zijn start als Trainee Information Management bij Joust

Hoe ben je bij Joust terechtgekomen?

De weg naar Joust was vrij duidelijk voor mij. Mijn broer Luuk, die ook Traineeship bij Joust volgt, inspireerde me om dezelfde stap te zetten. Daarnaast heb ik een aantal teleurstellende ervaringen gehad met andere organisaties die traineeships aanbieden, want daar voelde ik me meer een nummer. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Joust vanwege de persoonlijke benadering. Dit werd al snel duidelijk door de manier waarop er met mij gecommuniceerd werd. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me welkom. Door de aangename sfeer voelde het net alsof  ik thuis kwam.

 

Wat verwacht je  van het Information Management traineeship?

Ondanks dat ik geen uitgesproken IT-achtergrond heb, zie ik dit traineeship als een kans om er een expert in te worden. Mijn interesse in IT is ontstaan tijdens mijn minor in Kunstmatige Intelligentie. Dit heeft zich verder ontwikkeld bij mijn laatste werkgever, daar ben ik in aanraking gekomen met IT automatisering. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een IT traineeship om mijn kennis verder uit te breiden. 

Zou je een traineeship bij Joust aanraden?

Tot nu toe zou ik dit traineeship zeker aanraden, vooral vanwege de persoonlijke aandacht die ik tot dusver heb gekregen. Joust voelt niet alleen als een plek waar ik kan leren, maar ook als een organisatie die echt investeert in mijn ontwikkeling. Daarnaast biedt dit traineeship mij de kans om te groeien in een uitdagende maar zekere  omgeving. Dit  geeft me het vertrouwen dat ik goed begeleid zal worden naar een succesvolle carrière in IT.

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Information Management

Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

2.500 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

2.500 - 3.500

Junior Business Analist Accounting bij ABN AMRO

  • Essentiële schakel: Word de verbindende factor tussen IT en het Accounting team.
  • Directe impact: Draag bij aan het optimaliseren van accounting processen.
  • Professionele groei: Ontwikkel je analysevaardigheden en financiële expertise binnen een dynamische omgeving.

Ben jij de brug tussen IT en accounting? ABN AMRO Hypothekengroep, een cruciaal onderdeel van ABN AMRO met een aanzienlijke bijdrage aan de totale omzet, is op zoek naar een Junior Business Analist Accounting. In deze rol ben je een sleutelfiguur die IT en het accounting team samenbrengt. Met jouw sterke analyse skills en begrip van accounting processen ben je een onmisbare sparringpartner voor het Accounting team.

Amersfoort

2.500 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Aanmelden