Hero Afbeelding

Welkom bij Joust

Opgericht in 2014 door Dennis de Gier en Bart Vink, is Joust ontstaan uit de visie dat traineeships meer moeten bieden dan alleen een certificaat. Beide oprichters, met uitgebreide ervaring in traineeships en grote organisaties, zagen de noodzaak voor een programma dat jonge professionals niet alleen opleidt maar ze ook voorbereidt met essentiële consultancy vaardigheden. Deze aanpak heeft geleid tot de succesvolle ontwikkeling van onze trainees en de gestage groei van Joust. Met ongeveer 200 partners en elk jaar meer trainees, blijven we ons netwerk en onze impact uitbreiden.

Missie

Joust is gedreven om young professionals te begeleiden bij een steile leercurve binnen uitdagende bedrijven, ondersteund door trainingen en coaching. 

Onze Aanpak

Onze unieke aanpak is gericht op het vinden van de perfecte match tussen bedrijven en young professionals. Dit proces begint met een grondige kennismaking en het begrijpen van de specifieke behoeften en ambities van elke trainee. Van daaruit werken we samen om een op maat gemaakt ontwikkeltraject te creëren, wat resulteert in een vliegende start voor zowel de trainee als het bedrijf.

Bedrijfscultuur

De cultuur binnen Joust is professioneel maar informeel, energiek en open voor innovatie. We geloven sterk in de "work hard, play hard" filosofie en bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Joust is iedereen gelijk, en samenwerking staat centraal in alles wat we doen.

Groeien met Joust

We hebben grote plannen. Onze visie, een wereld waar geen talent onbenut blijft, drijft ons elke dag. We streven ernaar om "is dit het?" te transformeren in "dit is het!" door elk talent op de juiste plek te plaatsen.

Samen zetten we ons in voor een toekomst waarin elk talent wordt erkend en benut. Doe mee met Joust en maak het verschil.

Onbeperkt 2.5 duizend euro verdienen?

Bij Joust kun je flink verdienen door je netwerk te delen! Voor elke succesvolle plaatsing van iemand uit jouw kring, krijg je €2.500. Geen limieten, stel je eens voor, vier aanbevelingen kunnen al €10.000 in je zak betekenen. We zoeken mensen die, net als jij, willen groeien en schitteren. Dus duik in je contactenlijst en pak je kans. Klaar om je netwerk om te zetten in cash en tegelijkertijd een vriend of vriendin vooruit te helpen? Stuur een mail naar silke@joust.nl en laten we samen groeien!

 

Bekijk ons ruime aanbod
aan
 traineeships

Bekijk traineeships

Kernwaarden

Eigenzinnig

We brengen unieke, realistische en pragmatische oplossingen.

Toegewijd

We staan naast onze opdrachtgevers en trainees als betrouwbare bondgenoten.

 

Alert

We blijven wendbaar in een constant veranderende arbeidsmarkt.

Check onze vacatures

Meer Informatie