Hero Afbeelding

Jouw partner voor talent

Het vinden van de juiste professionals is en blijft de komende tijd nog een grote uitdaging. Joust biedt een oplossing: wij leiden young professionals op en begeleiden hen door een traineeship van 12 tot 24 maanden.

Het doel? Dat deze talenten na afronding van hun traineeship een vaste waarde worden binnen jouw organisatie. Samen met jou ontwikkelen we een trainingsprogramma op maat. Of het nu gaat om één trainee of een groep, wij zorgen voor een gepersonaliseerd traject waarbij jouw organisatie op elk vlak wordt ontzorgd.

Wij bieden de volgende traineeships:

  • Business Information Management (Data, Functioneel Beheer, Project management)
  • Banking (ESG, Data & Risk)
  • Financieel Management (Finance & Control, Proces management)

Waarom kiezen
voor Joust?

Traineeships
op maat

Van tech tot finance en management, Joust leidt talent op in de skills die jouw team versterken. Wij garanderen een smooth overgang van onze toppers naar jouw organisatie.

Volledige
ontzorging

Met Joust is nieuwe medewerkers onboarden en ontwikkelen een makkie. Onze Academy van toptrainers en mentoren regelt alles: van onboarding tot opleiding. Relax, wij fixen het.

Energieke
nieuwe talenten

We pikken energieke young professionals eruit die bij jou het verschil gaan maken. Vanaf dag één gemotiveerd om jouw team naar succes te stuwen.

Partners die vertrouwen in ons:

Waarom Joust jouw partner is:

Kiezen voor Joust betekent kiezen voor een partnerschap dat verder gaat dan de standaard. Het is een investering in de toekomst van je organisatie, met talent dat groeit, innoveert, en excelleert.

Werving & selectie op maat

Het vinden van topkandidaten in gespecialiseerde domeinen kan een enorme druk zijn. Met Joust is dat verleden tijd. We nemen het hele proces van werving en selectie uit handen, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Zo zorgen we voor de perfecte match, zonder dat jij je ergens druk om hoeft te maken.

Externe inhuur verminderen

Het constant in- en uitlopen van tijdelijke krachten is niet ideaal voor het behoud van kennis binnen je bedrijf. Onze trainees ontwikkelen zich binnen jouw organisatie en kunnen na hun traineeship kosteloos worden overgenomen, waardoor je investeert in een langetermijnoplossing en kennis in huis houdt.

Strategische HR planning

Vergrijzing en snelle groei op de arbeidsmarkt vragen om een doordachte aanpak van personeelsplanning. Wij helpen je niet alleen te bepalen welk talent je nu nodig hebt, maar ook hoe je je voorbereidt op de toekomst. Dit is hét moment om te investeren in de integratie van jong talent binnen je organisatie.

Diversiteit en innovatie

Bij Joust kijken we verder dan de conventionele criteria. We waarderen intrinsieke motivatie en de unieke bijdrage die iedereen kan leveren, ongeacht achtergrond of persoonlijke kenmerken. Dit leidt tot meer creativiteit, nieuwe perspectieven, en uiteindelijk betere resultaten.

Vinden, vormen, verbinden – de werkwijze van Joust

Ons zorgvuldige wervings- en selectieproces zorgt ervoor dat alleen de meest gedreven young professionals aan ons traineeship beginnen. We gaan verder dan alleen het beoordelen van vakspecifieke vaardigheden; onze trainees krijgen ook intensieve trainingen in soft skills. Dit stelt hen in staat om snel veel te leren, niet alleen over hun vakgebied maar ook over zichzelf, en om een specialisatie te kiezen die echt bij hen past.

Voor ons is het cruciaal dat er een goede match is tussen de wensen en behoeften van jouw organisatie en die van de young professional. We kijken nauwkeurig naar wat beide partijen zoeken en streven naar een samenwerking die op lange termijn waardevol is.

Door deze aanpak creëren we partnerships waarin zowel jouw organisatie als onze young professionals kunnen groeien en excelleren.

Op zoek naar jong talent?

In een arbeidsmarkt waar het vinden van hoogopgeleid talent in gespecialiseerde data, IT, en financiële sectoren een uitdaging is biedt Joust de oplossing. Wij hebben een frisse blik op talentontwikkeling en zijn gespecialiseerd in het verbinden van ambitieuze professionals met een hbo of wo achtergrond.

Zorgeloze groei

Wij nemen het voortouw in coaching en begeleiding van onze trainees, waardoor jouw organisatie zich kan richten op kernactiviteiten. Onze continue betrokkenheid zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de trainee naadloos aansluit bij de behoeften van jouw afdeling.

Aanhoudende ontwikkeling

Onze trainees blijven zich ontwikkelen door middel van trainingen, zodat ze steeds nieuwe kennis en vaardigheden opdoen die direct ten goede komen aan jouw team. Dit leertraject zorgt ervoor dat ze altijd vooroplopen in hun vakgebied.

Risicovrije samenwerking

In de eerste fase van het traject zijn de trainees in dienst bij Joust, waardoor alle risico's voor ons zijn. Wij stimuleren onze trainees om zich snel te bewijzen binnen jouw organisatie. Bovendien treedt 95% van de trainees uiteindelijk in dienst bij de opdrachtgever, wat de duurzaamheid van onze samenwerking onderstreept.

Diverse specialisaties

Ons aanbod omvat talent met uiteenlopende specialisaties, klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dankzij ons brede trainingsaanbod kunnen we trajecten op maat samenstellen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw afdeling.

Afspraak inplannen