De start van Pavel als Finance & Risk Data Analist bij de bank

Na het afronden van mijn masterstudie ben ik gelijk opzoek gegaan naar de ideale start van mijn carrière. De zoektocht was zeker moeizaam en soms zelfs demotiverend. Gelukkig werd ik op een gegeven moment benaderd door Alexandra, waarmee ik gelijk een goede klik kreeg.

Tijdens mijn zoektocht naar een baan werd ik wel vaker benaderd door recruiters, echter gaven deze recruiters gelijk op zodra ik werd afgewezen door hun opdrachtgevers. De mensen van Joust geven niet op, ze gaan net zolang door totdat de perfecte match tussen de kandidaat en de opdrachtgever is gerealiseerd. Dit is in mijn ogen één van de belangrijkste factoren die Joust zo anders maakt dan alle andere detacheerders. Op ieder sollicitatiegesprek werd ik uitvoerig voorbereid door Joust, met name door Alexandra, Anne en Bart. Deze voorbereidingsgesprekken gaven mij een “edge” die ik tijdens de sollicitatiegesprekken kon toepassen.

Na een periode van twee maanden sollicitatiegesprekken voeren, was het eindelijk raak. In december kreeg ik het goede nieuws te horen dat ik bij de Rabobank mocht beginnen als Finance & Risk Data Analist, binnen het reporting team. Hierdoor waren de kerstdagen extra aangenaam voor mij. De organisatie, maar ook zeker de functie, sluiten goed aan op mijn interesses, ambities en mijn studieachtergrond.

Op mijn eerste werkdag werd ik door mijn collega Jarno opgevangen op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht. Wij hebben een aantal uur samengezeten om mijn laptop in te stellen zodat ik gelijk feilloos kon beginnen. Inmiddels ben ik al bijna twee maanden werkzaam bij de Rabobank via Joust. Tijdens mijn eerste maand heb ik mij vooral beziggehouden met de essentiële trainingen van de Rabobank en heb ik mij verdiept in het rapportageproces voor de entiteiten die mij zijn toevertrouwd. Wat mij gelijk al opviel, is dat de mensen binnen het team erg behulpzaam zijn en graag de moeite nemen om verschillende zaken aan mij uit te leggen. Daarnaast is er regelmatig ook gelegenheid voor de vrijdagmiddagborrel met de collega’s. Kortom, ik ben super tevreden met mijn opdrachtgever en het team waarbinnen ik werkzaam ben. De perfecte match bestaat dus wél!

Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder het team van Joust. Ik ben zeer tevreden met de commitment die binnen Joust aanwezig is en dat zij wél de potentie inzien van hun kandidaten ten opzichte van andere recruiters en detacheerders. Binnen Joust heerst er een “down-to-earth” mentaliteit en de coaching gesprekken zijn aangenaam en van toegevoegde waarde.

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Information Management

Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

2.500 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

2.500 - 3.500

Junior Business Analist Accounting bij ABN AMRO

  • Essentiële schakel: Word de verbindende factor tussen IT en het Accounting team.
  • Directe impact: Draag bij aan het optimaliseren van accounting processen.
  • Professionele groei: Ontwikkel je analysevaardigheden en financiële expertise binnen een dynamische omgeving.

Ben jij de brug tussen IT en accounting? ABN AMRO Hypothekengroep, een cruciaal onderdeel van ABN AMRO met een aanzienlijke bijdrage aan de totale omzet, is op zoek naar een Junior Business Analist Accounting. In deze rol ben je een sleutelfiguur die IT en het accounting team samenbrengt. Met jouw sterke analyse skills en begrip van accounting processen ben je een onmisbare sparringpartner voor het Accounting team.

Amersfoort

2.500 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Aanmelden