Lisa aan het woord: Afronding Traineeship

Afgelopen januari ben ik gestart bij Joust als trainee. Joust Young Professionals heb ik ervaren als ideale werkgever wanneer je na het behalen van je HBO of WO wil gaan starten in de richting: Finance, Data Analytics of Informatie Management. Ik had al iets meer werkervaring maar geen kennis op het gebied van IT waardoor Joust het mogelijk heeft gemaakt om deze overstap te kunnen maken. Dit komt mede doordat Joust een goede inschatting maakt van de kwaliteiten van de trainee en of deze passend zijn bij de organisatie waar je jouw werkzaamheden gaat uitvoeren.

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de begeleiding gedurende het gehele trainee traject. Tijdens de sollicitatiefase is het mogelijk om al je twijfels en vragen te overleggen. Maandelijks is er de ruimte om vraagstukken aan te dragen voor de coachinggesprekken en als laatste worden er interessante trainingen aangeboden zoals een Persoonlijk Leiderschapstraject en het behalen van je Scrum certificering. Daarnaast is het erg waardevol om samen met andere trainees dit traject te doorlopen en om ervaringen met elkaar te kunnen delen tijdens een training of een gezellige borrel.

De werkzaamheden voer je volledig uit voor een andere organisatie waardoor ik mij ook echt onderdeel heb gevoeld van het team van de organisatie waar momenteel nog steeds werkzaam ben. Hierdoor kan je in een periode van een jaar ontzettend veel leren en de organisatie goed leren kennen. Ik ben dankbaar voor de stappen die ik heb kunnen maken in samenwerking met Joust en dat ik vanaf januari in vaste dienst mag treden bij de opdrachtgever! 

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Information Management

Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

2.500 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

2.500 - 3.500

Junior Business Analist Accounting bij ABN AMRO

  • Essentiële schakel: Word de verbindende factor tussen IT en het Accounting team.
  • Directe impact: Draag bij aan het optimaliseren van accounting processen.
  • Professionele groei: Ontwikkel je analysevaardigheden en financiële expertise binnen een dynamische omgeving.

Ben jij de brug tussen IT en accounting? ABN AMRO Hypothekengroep, een cruciaal onderdeel van ABN AMRO met een aanzienlijke bijdrage aan de totale omzet, is op zoek naar een Junior Business Analist Accounting. In deze rol ben je een sleutelfiguur die IT en het accounting team samenbrengt. Met jouw sterke analyse skills en begrip van accounting processen ben je een onmisbare sparringpartner voor het Accounting team.

Amersfoort

2.500 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Aanmelden