Lisanne vertelt: Traineeship BI

Kort na het afstuderen zijn wij beide benaderd door Joust. Vanuit hier is het sollicitatieproces van start gegaan. Het duurde niet lang voordat wij konden beginnen bij onze huidige werkgever. Binnen een week waren er meerdere gesprekken ingepland met Joust en de organisatie waarbij wij dezelfde week nog een contract hebben ondertekend. Dit proces verliep snel, probleemloos en was goed ervaren.

Onze eerste dag op kantoor had dezelfde snelheid en begeleiding, waarbij wij onze laptops konden ophalen en een rondleiding hebben gekregen door het pand. Waarnaar wij kennis hebben gemaakt met enkele directe collega’s binnen het beheer team en een aantal introducties hebben gehad van het overige WMO team.

Vanwege de corona pandemie was het advies om zoveel mogelijk vanuit thuis te werken. De inwerkperiode was dan ook voornamelijk vanuit huis. Via Google Meet en Chat konden wij altijd terecht bij de andere teamleden en zijn wij ingewerkt en meegenomen met de beheerprocessen. De communicatie en kennisdeling hebben wij ook als positief ervaren. Wat opviel tijdens de eerste periode was dat de collega’s van de organisatie erg vriendelijke en behulpzaam zijn. Tijdens het werken heerst er een fijne en informele sfeer, wat ons erg bevalt. 

De persoonlijke begeleiding vanuit Joust hebben wij ook als fijn en goed ervaren. Wij zijn goed voorbereid op de sollicitatiegesprekken doordat wij verschillende tips en adviezen hebben gekregen vanuit Joust. Binnen dit traineeship zijn er een viertal evaluatiemomenten. Voor en na de evaluaties vindt er een persoonlijke begeleiding plaats, in ons geval door Alexandra, waarin je goed wordt voorbereid en jezelf verder kan ontwikkelen. Dit zien wij als waardevolle momenten. Wij voelen ons goed op onze plek en kijken uit naar de komende tijd binnen de organisatie en bedanken Joust voor deze mogelijkheid!

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Data & Risk

Wil jij de complexiteit van Data & Risk binnen de financiële sector ontrafelen en een carrière opbouwen waarbij zowel persoonlijke als professionele groei centraal staan? Ons traineeship Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag biedt je de kans om in een dynamische omgeving snel inzetbaar te worden als specialist. Op het gebied van Risk Analysis, Quantitative Modelling, Business Development, en Credit Risk. Door middel van ons op maat gemaakte programma word je in 12 maanden klaargestoomd voor een functie die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 - 3.500

Traineeship Information Management

Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

3.000 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Traineeships