Lisanne vertelt: Traineeship BI

Kort na het afstuderen zijn wij beide benaderd door Joust. Vanuit hier is het sollicitatieproces van start gegaan. Het duurde niet lang voordat wij konden beginnen bij onze huidige werkgever. Binnen een week waren er meerdere gesprekken ingepland met Joust en de organisatie waarbij wij dezelfde week nog een contract hebben ondertekend. Dit proces verliep snel, probleemloos en was goed ervaren.

Onze eerste dag op kantoor had dezelfde snelheid en begeleiding, waarbij wij onze laptops konden ophalen en een rondleiding hebben gekregen door het pand. Waarnaar wij kennis hebben gemaakt met enkele directe collega’s binnen het beheer team en een aantal introducties hebben gehad van het overige WMO team.

Vanwege de corona pandemie was het advies om zoveel mogelijk vanuit thuis te werken. De inwerkperiode was dan ook voornamelijk vanuit huis. Via Google Meet en Chat konden wij altijd terecht bij de andere teamleden en zijn wij ingewerkt en meegenomen met de beheerprocessen. De communicatie en kennisdeling hebben wij ook als positief ervaren. Wat opviel tijdens de eerste periode was dat de collega’s van de organisatie erg vriendelijke en behulpzaam zijn. Tijdens het werken heerst er een fijne en informele sfeer, wat ons erg bevalt. 

De persoonlijke begeleiding vanuit Joust hebben wij ook als fijn en goed ervaren. Wij zijn goed voorbereid op de sollicitatiegesprekken doordat wij verschillende tips en adviezen hebben gekregen vanuit Joust. Binnen dit traineeship zijn er een viertal evaluatiemomenten. Voor en na de evaluaties vindt er een persoonlijke begeleiding plaats, in ons geval door Alexandra, waarin je goed wordt voorbereid en jezelf verder kan ontwikkelen. Dit zien wij als waardevolle momenten. Wij voelen ons goed op onze plek en kijken uit naar de komende tijd binnen de organisatie en bedanken Joust voor deze mogelijkheid!

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Aanmelden