Het avontuur van Kevin Steijn bij Joust

Hoe was het om binnen te komen bij Joust?

Toen Silke van Joust me benaderde via LinkedIn, wekte haar eerste bericht meteen veel nieuwsgierigheid bij me op. Al snel waren we in gesprek over mogelijke kansen binnen het bedrijf. Het voelde als het startsein voor een boeiende reis die ik met open armen omarmde.

Hoe heb je je ontwikkeld in je tijd bij ons?

Mijn tijd bij Joust was als een rollercoaster van ervaringen. Vanaf mijn allereerste sollicitatiegesprek voelde ik me ondersteund en voorbereid. De trainingen, zoals Scrum en Power BI, hebben mijn vaardigheden echt verbeterd en mijn professionele groei gestimuleerd. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en leermomenten, waardoor ik me steeds sterker en zelfverzekerder voelde.

Hoe vond je het werken bij de opdrachtgever?

Het werken bij de opdrachtgever was een avontuurlijke ontdekkingstocht. Met de steun van mijn manager voelde ik me gewaardeerd en gerespecteerd. Natuurlijk waren er obstakels, maar over het algemeen was het een positieve ervaring die me heeft geholpen te groeien en te ontwikkelen. 

Is er nog iets dat je tegen potentiële trainees wilt zeggen?

Aan alle toekomstige trainees: Als je op zoek bent naar een boeiend en leerzaam leertraject, dan is Joust het juiste adres voor jou! Het traject dat ik heb doorlopen was uitdagend, maar ook zeer belonend. Met de geweldige begeleiding en trainingen van Joust krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dus aarzel niet langer en ga het avontuur aan! De wereld wacht op jouw talenten en bij Joust krijg je de tools om ze volledig te benutten.

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Data & Risk

Wil jij de complexiteit van Data & Risk binnen de financiële sector ontrafelen en een carrière opbouwen waarbij zowel persoonlijke als professionele groei centraal staan? Ons traineeship Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag biedt je de kans om in een dynamische omgeving snel inzetbaar te worden als specialist. Op het gebied van Risk Analysis, Quantitative Modelling, Business Development, en Credit Risk. Door middel van ons op maat gemaakte programma word je in 12 maanden klaargestoomd voor een functie die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

3.000 - 3.500

Junior Business Analist Accounting bij ABN AMRO

  • Essentiële schakel: Word de verbindende factor tussen IT en het Accounting team.
  • Directe impact: Draag bij aan het optimaliseren van accounting processen.
  • Professionele groei: Ontwikkel je analysevaardigheden en financiële expertise binnen een dynamische omgeving.

Ben jij de brug tussen IT en accounting? ABN AMRO Hypothekengroep, een cruciaal onderdeel van ABN AMRO met een aanzienlijke bijdrage aan de totale omzet, is op zoek naar een Junior Business Analist Accounting. In deze rol ben je een sleutelfiguur die IT en het accounting team samenbrengt. Met jouw sterke analyse skills en begrip van accounting processen ben je een onmisbare sparringpartner voor het Accounting team.

Amersfoort

3.000 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Traineeships