Het avontuur van Kevin Steijn bij Joust

Hoe was het om binnen te komen bij Joust?

Toen Silke van Joust me benaderde via LinkedIn, wekte haar eerste bericht meteen veel nieuwsgierigheid bij me op. Al snel waren we in gesprek over mogelijke kansen binnen het bedrijf. Het voelde als het startsein voor een boeiende reis die ik met open armen omarmde.

Hoe heb je je ontwikkeld in je tijd bij ons?

Mijn tijd bij Joust was als een rollercoaster van ervaringen. Vanaf mijn allereerste sollicitatiegesprek voelde ik me ondersteund en voorbereid. De trainingen, zoals Scrum en Power BI, hebben mijn vaardigheden echt verbeterd en mijn professionele groei gestimuleerd. Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en leermomenten, waardoor ik me steeds sterker en zelfverzekerder voelde.

Hoe vond je het werken bij de opdrachtgever?

Het werken bij de opdrachtgever was een avontuurlijke ontdekkingstocht. Met de steun van mijn manager voelde ik me gewaardeerd en gerespecteerd. Natuurlijk waren er obstakels, maar over het algemeen was het een positieve ervaring die me heeft geholpen te groeien en te ontwikkelen. 

Is er nog iets dat je tegen potentiële trainees wilt zeggen?

Aan alle toekomstige trainees: Als je op zoek bent naar een boeiend en leerzaam leertraject, dan is Joust het juiste adres voor jou! Het traject dat ik heb doorlopen was uitdagend, maar ook zeer belonend. Met de geweldige begeleiding en trainingen van Joust krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dus aarzel niet langer en ga het avontuur aan! De wereld wacht op jouw talenten en bij Joust krijg je de tools om ze volledig te benutten.

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Aanmelden