Traineeship Data & Risk

Wil jij de complexiteit van Data & Risk binnen de financiële sector ontrafelen en een carrière opbouwen waarbij zowel persoonlijke als professionele groei centraal staan? Ons traineeship Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag biedt je de kans om in een dynamische omgeving snel inzetbaar te worden als specialist. Op het gebied van Risk Analysis, Quantitative Modelling, Business Development, en Credit Risk. Door middel van ons op maat gemaakte programma word je in 12 maanden klaargestoomd voor een functie die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 – 3.500

Meerdere locaties

3.000 – 3.500

Voordelen

Ons Data & Risk traineeship biedt unieke voordelen die je nergens anders vindt.

 • Toegang tot het Joust netwerk: Zelf niet het netwerk beschikbaar om te solliciteren of weet je niet zeker wat voor organisatie bij je past? Wij hebben een groot netwerk van organisaties beschikbaar die staan te popelen om jong talent.
 • Marktexpertise: Jouw persoonlijke coach staat klaar om je te begeleiden naar de functie die bij je past. Je ontvangt bijvoorbeeld hulp bij sollicitaties om uit te blinken tijdens je gesprekken.
 • Een Talent Management Programma: Groei verder dan je voor mogelijk hield met ons op maat gemaakt trainingsprogramma. Van persoonlijk leiderschap tot technische skills zoals Power BI of SQL, en agile werken met Scrum.
 • Starten op elk gewenst moment: Bij Joust volg je de trainingen met andere talenten, maar kan je starten wanneer jij wil.

Voor wie is dit traineeship?

 • Een wo-opleiding in een financiële en kwantitatieve richting, zoals econometrie of quantitative finance.
 • Ervaring met programmeren (R, SQL, Python) en uitstekende vaardigheden in Excel, inclusief draaitabellen en macro's.
 • Analytisch vermogen en de vaardigheid om kritische vragen te stellen.
 • 0-2 jaar werkervaring en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Fulltime beschikbaar is voor 36-40 uur per week;

Waar ga je werken?

Joust zet zich dagelijks in om jouw carrière een vliegende start te geven. Zo kom je met onze traineeships te werken bij gerenommeerde organisaties. Hier leer je het meest en staat ook nog eens goed op je CV! Data & Risk trainees die je voorgingen, zijn onder andere via ons gestart bij:

 • ABN AMRO
 • EuroClear
 • Rabobank

De Joust Community

Zodra je start bij Joust, word je direct onderdeel van onze community!  We geloven erin dat plezier net zo belangrijk is als professionele groei. Daarom worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd voor onze trainees. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gezellige borrels
 • Memorabele BBQ's
 • Sportieve padel sessies 
 • Inspirerende lezingen van interessante sprekers uit jouw vakgebied

Wat is onze
procedure?

Bij Joust begrijpen we dat elke sollicitant uniek is en dat een standaard sollicitatieprocedure niet voor iedereen werkt. Daarom gebruiken we een flexibele benadering die zich richt op de persoon achter het cv. Hoewel elk sollicitatietraject bij Joust anders verloopt, zijn er toch een aantal stappen die vaak aan de orde komen. De eerste stap is een telefonische kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je ambities. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een intake op ons kantoor in Utrecht. Tijdens deze sessie gaan we nog dieper in op je achtergrond en ambities. De laatste fase bestaat uit sollicitatiegesprekken bij potentiële opdrachtgevers. Maak je overigens geen zorgen! Wij bereiden je goed voor op deze gesprekken. Als er een wederzijdse match is tussen de opdrachtgever en jou kan het traineeship van start gaan.

Solliciteren

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Assessment

Beoordeling

Aangenomen

Reviews

Het is erg waardevol om samen met andere trainees dit traject te doorlopen en om ervaringen met elkaar te kunnen delen tijdens een training of een gezellige borrel.

Lisa Oosterheerd, Junior Business Consultant bij Telindus

Vanaf mijn eerste contact met Joust, ben ik al enthousiast over de organisatie. Er wordt gekeken naar mij als mens en mijn kwaliteiten achter het CV en dat gaf mij al snel veel vertrouwen in een goede samenwerking. En dat hebben ze tot nu toe zeker waargemaakt!

Meike Verhoef, Trainee Project Management, DJI

Joust denkt het hele traject met je mee en er is constant intensief contact over de mogelijkheden. Hierdoor is de samenwerking prettig en kan ik het elke young professional aanraden

Tijmen Oosterom, Business Analyst, ABN AMRO

Direct solliciteren
  Deze vacature delen:

  Gerelateerde vacatures

  Traineeship Information Management

  Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

  Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

  Meerdere locaties

  3.000 - 3.500

  Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

  Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

  Amersfoort

  3.000 - 3.500

  Junior Business Analist Accounting bij ABN AMRO

  • Essentiële schakel: Word de verbindende factor tussen IT en het Accounting team.
  • Directe impact: Draag bij aan het optimaliseren van accounting processen.
  • Professionele groei: Ontwikkel je analysevaardigheden en financiële expertise binnen een dynamische omgeving.

  Ben jij de brug tussen IT en accounting? ABN AMRO Hypothekengroep, een cruciaal onderdeel van ABN AMRO met een aanzienlijke bijdrage aan de totale omzet, is op zoek naar een Junior Business Analist Accounting. In deze rol ben je een sleutelfiguur die IT en het accounting team samenbrengt. Met jouw sterke analyse skills en begrip van accounting processen ben je een onmisbare sparringpartner voor het Accounting team.

  Amersfoort

  3.000 - 3.500

  Bekijk ons ruime aanbod
  aan
  traineeships

  Traineeships