Traineeship Finance & Control

Raak jij gefascineerd door cijfers en het verhaal dat ze vertellen? Wil je processen niet alleen begrijpen maar ook verbeteren? Dan is ons traineeship Financieel Beheer in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag precies wat je zoekt.

Dit traineeship is jouw springplank naar een veelbelovende toekomst. Wij bieden je de unieke combinatie van werken en leren, zodat je je kunt ontwikkelen tot een professional die niet alleen cijfers kan analyseren, maar ook strategische inzichten biedt die organisaties vooruithelpen.

Grijp deze kans: Er zijn slechts 3 plekken beschikbaar in ons programma. Lees verder en begin aan een avontuur waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Meerdere locaties

3.000 – 3.500

Meerdere locaties

3.000 – 3.500

Voordelen

Ons Finance & Control traineeship biedt unieke voordelen die je nergens anders vindt.

 • Toegang tot het Joust netwerk: Zelf niet het netwerk beschikbaar om te solliciteren of weet je niet zeker wat voor organisatie bij je past? Wij hebben een groot netwerk van organisaties beschikbaar die staan te popelen om jong talent.
 • Marktexpertise: Jouw persoonlijke coach staat klaar om je te begeleiden naar de functie die bij je past. Je ontvangt bijvoorbeeld hulp bij sollicitaties om uit te blinken tijdens je gesprekken.
 • Een Talent Management Programma: Groei verder dan je voor mogelijk hield met ons op maat gemaakt trainingsprogramma. Van persoonlijk leiderschap tot technische skills zoals Power BI of SQL, en agile werken met Scrum.
 • Starten op elk gewenst moment: Bij Joust volg je de trainingen met andere talenten, maar kan je starten wanneer jij wil.

Voor wie is dit traineeship?

Om deel te nemen aan het traineeship Finance & Control hebben wij minimaal onderstaande vereisten voor jou.

 • Een afgeronde HBO/WO studie bijvoorbeeld in de richting van Finance, Finance & Control, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Financial Econometrics of Financial Management of soortgelijke studie;
 • Communicatieve en analytische vaardigheden;
 • Een proactieve en leergierige houding.
 • Een klantgerichte werkhouding;
 • Een leergierige en proactieve werkhouding;
 • Fulltime beschikbaar is voor 36-40 uur per week;

Waar ga je werken?

Joust zet zich dagelijks in om jouw carrière een vliegende start te geven. Zo kom je met ons traineeship te werken bij gerenommeerde organisaties.Hier leer je het meest en staat ook nog eens goed op je CV! Finance & Control trainees die je voorgingen, zijn o.a. Via ons gestart bij:

 • Anicura
 • Chubb
 • Telindus

De Joust Community

Zodra je start bij Joust, word je direct onderdeel van onze community!  We geloven erin dat plezier net zo belangrijk is als professionele groei. Daarom worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd voor onze trainees. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gezellige borrels
 • Memorabele BBQ's
 • Sportieve padel sessies 
 • Inspirerende lezingen van interessante sprekers uit jouw vakgebied

Wat is onze
procedure?

Bij Joust begrijpen we dat elke sollicitant uniek is en dat een standaard sollicitatieprocedure niet voor iedereen werkt. Daarom gebruiken we een flexibele benadering die zich richt op de persoon achter het cv. Hoewel elk sollicitatietraject bij Joust anders verloopt, zijn er toch een aantal stappen die vaak aan de orde komen. De eerste stap is een telefonische kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we je ambities. Als we een match zien, nodigen we je uit voor een intake op ons kantoor in Utrecht. Tijdens deze sessie gaan we nog dieper in op je achtergrond en ambities. De laatste fase bestaat uit sollicitatiegesprekken bij potentiële opdrachtgevers. Maak je overigens geen zorgen! Wij bereiden je goed voor op deze gesprekken. Als er een wederzijdse match is tussen de opdrachtgever en jou kan het traineeship van start gaan.

Solliciteren

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Assessment

Beoordeling

Aangenomen

Reviews

Het is erg waardevol om samen met andere trainees dit traject te doorlopen en om ervaringen met elkaar te kunnen delen tijdens een training of een gezellige borrel.

Lisa Oosterheerd, Junior Business Consultant bij Telindus

Vanaf mijn eerste contact met Joust, ben ik al enthousiast over de organisatie. Er wordt gekeken naar mij als mens en mijn kwaliteiten achter het CV en dat gaf mij al snel veel vertrouwen in een goede samenwerking. En dat hebben ze tot nu toe zeker waargemaakt!

Meike Verhoef, Trainee Project Management, DJI

Joust denkt het hele traject met je mee en er is constant intensief contact over de mogelijkheden. Hierdoor is de samenwerking prettig en kan ik het elke young professional aanraden

Tijmen Oosterom, Business Analyst, ABN AMRO

Direct solliciteren
  Deze vacature delen:

  Bekijk ons ruime aanbod
  aan
  traineeships

  Traineeships