Anas vertelt over zijn traineeship Functioneel Beheer bij Joust

Sollicitatieproces

Ongeveer een maand geleden kwam ik in contact met Joust en had ik al snel mijn eerste telefonische kennismakingsgesprek met Silke. Dit gesprek was bedoeld om te verkennen wat Joust voor mij kon betekenen. Daarna ben ik uitgenodigd voor een diepgaande sessie op het kantoor van Joust in Utrecht. 

Wat ik het meest waardeerde aan het sollicitatieproces, was de persoonlijke benadering. Mijn gesprekken, met name met Jasmijn en Emma Louise, waren niet alleen gericht op mijn vaardigheden en studieachtergrond, maar ook op wie ik ben als persoon. Dit creëerde een comfortabele en vertrouwelijke sfeer, waardoor ik me direct deel van de Joust familie voelde.

In gesprek met opdrachtgevers

Vanaf het begin werd ik goed voorbereid op de gesprekken met diverse opdrachtgevers. Daarnaast benadruk ik hoe belangrijk het voor mij is dat er niet alleen naar mijn cv wordt gekeken, maar ook naar mijn persoonlijke kwaliteiten en hoe deze passen binnen de functie en de bedrijfscultuur.

Eerdere ervaringen

Ik heb hiervoor ook bij andere detacheringsbureaus gesprekken gehad, waar ik soms het gevoel had dat er niet echt naar de persoon gekeken werd. Je was daar gewoon de zoveelste kandidaat. Deze ervaringen waren heel anders dan die bij Joust, waar je meer bent dan een nummertje en ze je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk vinden als je professionele ontwikkeling

Toekomstverwachtingen bij Joust

Ik kijk uit naar mijn carrière als IT’er via Joust. Ik denk dat zowel de professionele aanpak als de persoonlijke aandacht mij zullen helpen groeien in mijn toekomstige rol. Mijn doel is om mijn technische vaardigheden en soft skills verder te ontwikkelen, en een waardevolle bijdrage te leveren aan mijn toekomstige opdrachtgever.

Gerelateerde vacatures:

Traineeship Data & Risk

Wil jij de complexiteit van Data & Risk binnen de financiële sector ontrafelen en een carrière opbouwen waarbij zowel persoonlijke als professionele groei centraal staan? Ons traineeship Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag biedt je de kans om in een dynamische omgeving snel inzetbaar te worden als specialist. Op het gebied van Risk Analysis, Quantitative Modelling, Business Development, en Credit Risk. Door middel van ons op maat gemaakte programma word je in 12 maanden klaargestoomd voor een functie die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 - 3.500

Traineeship Information Management

Ben je (bijna) afgestudeerd met een HBO of WO diploma in de richting van Information Management en wil je meteen aan de slag in de tofste functies bij ambitieuze bedrijven? Dan hebben wij een op maat gemaakt traineeship in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam of Den Haag voor jou! Jij krijgt de keuze tussen drie mooie specialisaties om jezelf verder te ontwikkelen binnen het werkveld. In 18 maanden word je klaargestoomd voor je toekomstige functie. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma, waar je écht iets aan hebt.

Er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar, dus grijp deze kans om je aan te sluiten bij Joust.

Meerdere locaties

3.000 - 3.500

Junior Business Analist (FSR) bij ABN AMRO

  • Draag bij aan positieve veranderingen binnen de financiële sector.
  • Geef je carrière een kickstart en leer in 12 maanden evenveel als in 3 jaar.
  • Wordt deel van de Joust community en geniet van gezellige activiteiten met mede-trainees. 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en financiën? Zie jij jezelf als drijvende kracht achter de naleving van regelgeving en rapportages die de financiële wereld groener maken? Sluit je bij ons aan en wordt de katalysator voor verandering bij ABN-AMRO!

Amersfoort

3.000 - 3.500

Bekijk ons ruime aanbod
aan
traineeships

Traineeships